5 vanligaste sexiga fantasier

De flesta i vardagen behöver inte diskutera sexuella fantasier och hemliga önskningar. Psykoterapeuter Sexologer har pratat om dessa ämnen varje dag och har länge märkt att vissa fantasier kunder nämner oftare andra.

1. Trekantsex

”Både ensamma och par fantaserar om att bjuda in den tredje till sovrummet. Detta är delvis attraktivt på grund av ökad sensuell stimulering på grund https://www.eliminarlacelulitisencasa.com/vanorna-hos-magnetiskt-attraktiva-kvinnor-ett/ av kontakt med många delar av kropparna. Idén är attraktiv för par som ett sätt att diversifiera ett intimt liv, att tända en blekande passion, ”delar Vanessa Marin, en sexolog-terapeut.

2. Dominera eller lyda

”Vi ser att det är intresserat av både män och kvinnor. Vanligtvis föredrar män att dominera, och kvinnor att lyda, men det finns undantag. Fantasier om dominans visar törsten efter makt, önskan att känna fullständig kontroll över situationen och se att den andra personen är redo att uppfylla någon av dina order.

Underordning lockar av två skäl: för det första får underordningen fullständig, odelad uppmärksamhet av den dominerande, och för det andra släpper han kontrollen och känns som ett objekt för någon annans nöje, säger Danielle Hirel och Ceirshman, sexologer-terapeuter, medförfattare av Boken "Gör kärlek för riktiga".

3. Tänk på fötter och skor som ett sexuellt föremål

”Sådana fantasier är mycket vanliga. Män föreställer sig stimulering av könsdelar med fötterna eller föreställer dig att en kvinna går längs dem i skor. Vissa är glada och representerar kvinnliga skor. Typen av ben i skor lockar i hög grad vissa människor.

Dessa fantasier börjar vanligtvis i ungdomar. Med tanke på hur skor annonseras och demonstreras är det inte förvånande att för vissa blir de ett erotiskt föremål. Om fantasin hålls hemlig eller partneren är obehaglig, intensifieras önskan, förknippad med skam och förvandlas till en förbjuden frukt, säger Gray Landes, sexolog och familjpsykoterapeut.

4. Ta med en partner upprepade gånger till orgasm

”Det här är den vanligaste fantasin hos män. De drömmer om att älska en partner som gillar sex, som fritt uttrycker sina önskningar och reagerar på varje touch. Kanske minns de ett särskilt passionerat möte från det förflutna, bilder från porr, fantaserar om deras hemliga kärlek. I alla fall upplever en kvinna från fantasier flera orgasmer.

Fantasi uppstår på grund av att män måste övertyga en partner att ha sex. Många sa att deras önskan och spänningen börjar försvinna, eftersom de vet eller misstänker att en kvinna inte är i sitt humör. Tvärtom, när en partner är upphetsad, lockar detta en man ännu mer. Insikten att han är bra i sängen, ökar självkänsla, säger Kimberly Risnik Anderson, en sexolog-terapeut.

5. Se hur en partner har sex med en annan/annan

”De flesta försöker upprätthålla monogama relationer, så sådana fantasier förblir förbjudna. När vi tittar på hur en främling hand vidrör hans eller hennes kropp, läpparna berör partnerens läppar, är vi återigen övertygade om att vår partner är attraktiv och önskad, och vår relation med honom eller med henne blir oförutsägbar, som om vi återvänder oss under de första dagarna av kärlek.

I observatörens position kan vi voyeuristen (om än endast imaginär) som vi kan ha eller inte ha makt, men genom fantasiets prisma förvandlas smärtan av svartsjuka till nöje, ”är övertygad av Ian Kerner, sexolog-terapeut och författare till Boken "Guide för att tillfredsställa en kvinna för att tänka män".

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *